Блог

Карибски круиз + 5 нощувки в Пунта Кана Барбадос, Гуадалупе, Антигуа, Санта Лучия и Тортола

Карибски круиз + 5 нощувки в Пунта Кана Барбадос, Гуадалупе, Антигуа, Санта Лучия и Тортола

2595.00

Продъ

Максимум Хора

15

Минимална възраст

Основна информация

 

14 дни / 12 нощувки, Дата: 09.02.2023 - 22.02.2023 

ПРОГРАМА:

ДЕН 1: София - Пунта Кана
Среща на летище София и полет за Пунта Кана. Пристигане на летището, трансфер и настаняване в хотел /на база all inclusive за целия престой/.
Нощувка.

ДЕН 2: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за  плаж и забавления.
Вечерта, по желание, незабравимо парти в световноизвестната дискотека Coco Bongo /срещу допълнително заплащане -  85 евро на човек/. Ще се забавляваме с професионални танцьори, акробати и с невероятните DJ-и. Клубът е на три нива и световното шоу, което ще видим съчетава визуални ефекти, театър, акробатика, актьори и видео. Едно невероятно шоу с препратки към Бродуей или Лас Вегас.
Нощувка.

ДЕН 3: Колоритът на Доминикана
Закуска. Свободно време или, по желание, възможност да видите различните лица на Доминикана /срещу допълнително заплащане - 130 евро на човек/. Толкова различни и контрастни, че без думи ще осъзнаете какво е карибски колорит. Започваме с посещение на средновековно селище, копие на италиански град от 16. век, където ще видим интересни забележителности - църквата, където са се бракосъчетали Майкъл Джексън и Пресила Пресли и реката Чавон, в чиито води са снимани Рамбо 2 и Анаконда ... Легендата за създаването на градчето е доста интригуваща, но разказът ... ще бъде изненада.
Следва посещение на Каса де Кампо, известен като "градът на милионерите" и където ще видим къщите на Бил Гейтс, Шакира и др. Екскурзията съчетава блясъка на лукса и романтиката, и простотата на обикновеното доминиканско ежедневие.
Продължаваме към Бока де Юма - типично рибарско селце, където ще се насладим на пищен обяд от прясно уловени морски дарове /лангуста, скариди, карибски рапан, калмари и др./ на ръба на скали, в които се разбиват вълните на Карибско море. Търсачи на приключения до ден днешен бродят из издълбаните от морето пещери на Юма, с надеждата да открият пиратско съкровище.
Ще завършим деня с посещение на доминикански фабрики за пури, ром, кафе и шоколад, където ще опитаме от всичко.
Нощувка.

ДЕН 4: Пунта Кана
Закуска. Свободно време или по желание полудневна екскурзия Карибски пирати /срещу допълнително заплащане - 100 евро на човек/. Насладете се на купонджийско пиратско корабче сред океанските води на залива на Баваро, което ще ви отведе до невероятен естествен басейн. Открийте най-вълнуващия морски живот, който бихте могли да си представите, докоснете приятелски настроените акули, насладете се на масаж направен от риба-скат и направете подводна снимка на многобройните разноцветни карибски рибки. Заредете се с енергия и не изпускайте възможността да потанцувате под звуците на меренге и бачата с екипа на програмата /напитки и снакс, включени в цената/.

ИЛИ

Плуване с делфини /срещу допълнително заплащане - 130 евро/. Тръгваме от хотела към бреговете на острова, където в естествена среда, делфините ще ни посрещнат. Ще ни се радват, ще ни целуват, ще ни прегръщат, ръкопляскат, танцуват и ще ни покажат всичките си акробатики. Това несъмнено ще бъде едно невероятно и запомнящо се преживяване.
Нощувка.

ДЕН 5: Остров Саона
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до остров Саона /срещу допълнително заплащане - 80 евро на човек/. Саона е съчетание на най-красивия плаж в Доминиканска република с невероятните синьо-зелени води на Карибско море. Райските пейзажи, палмите и дъхът на кокос ще ни подканят да избягаме от еднообразието и шума. Именно тук е заснета и рекламата на кокосовия десерт Bounty, затова островът е познат и като Баунти. :)
Качваме се на катамарани и нашето приключение започва! Ще имаме време за шнорхелинг и ще плуваме в кристалните води на Карибско море, наблюдавайки изумителните морски звезди. Следва обяд /вкл. в цената/. Връщането ни с катамарана ще бъде повече от вълнуващо! Ще танцуваме под ритмите на меренге, салса и бачата с коктейли "Куба Либре" в ръка.
Нощувка.

ДЕН 6: Пунта Кана
Закуска. Отправяме се към пристанището в Ла Романа, настаняваме се на круизния кораб Costa Pacifica и нашият едноседмичен круиз започва сега!

Това е "корабът на музиката" от флотилията на Costa. Декорът е съставен от съвременни и антични музикални инструменти и картини с музикална тематика, а всички общи части и палубите са с имена на известни музикални произведения.
Свободно време.
Нощувка.

ДЕН 7:
Закуска. Ще прекараме целия ден на кораба. Но не си мислете, че ще скучаем!
Нощувка.

ДЕН 8: Санта Лучия
Закуска. В 9:00 часа акостираме на пристанището на малката островна държава Санта Лучия.
Ще ни посрещнат изключително усмихнати и приветливи хора. Неслучайно девизът на острова е "Земята, хората, светлината". А следите от вулканичния произход на острова се забелязват навсякъде. Впечатляващи са вулканичните конуси на отдавна угасналите вулкани Gros Piton и Petit Piton, издигащи се в западната част на острова.

В резултат на борбата за владения между Франция и Великобритания, островът става спорна земя между двете държави и цели 14 пъти си е сменяла собствеността.
Свободно време за разходка из столицата на Санта Лучия Кастри.
Връщаме се на кораба и отплаваме в 19:00 часа.
Нощувка.

Възможност за допълнителни екскурзии /повече информация може да намерите в раздел ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ/

  • Плажен релакс в Санта Лучия - 29 USD или
  • Обиколка на острова в карибски ритъм и спирка на плажа - 35 USD или
  • В джунглата с кабинков лифт - 99 USD

ДЕН 9: Барбадос
В 7:00 часа акостираме на остров Барбадос. Легендата разказва, че когато португалските мореплаватели, видяли дългите, висящи корени на традиционното "брадато" смокиново дърво, те нарекли острова Los Barbados, на португалски "Брадатите". Барбадос е известен и като "родното място на рома". С над 300-годишен опит дестилерията Mount Gay е най-старата за ром в света.

Тук се намира и един от 10-те най-красиви плажове в света - Тhe Crane. Може да ви се стори странен фактът, но Барбадос има третия най-стар парламент в света, с непрекъснато парламентарно управление от 1639 г. насам. Не трябва да пропускаме и световната поп звезда Риана, най-известният жител на приказния остров.
Връщаме се на кораба и отплаваме в 18:00 часа.
Нощувка.

Възможност за допълнителни екскурзии /повече информация може да намерите в раздел ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ/

Релакс на плажа в Карлайл - 35 USD или

Обиколка на три плажа с панорамен микробус - 59 USD или

Най-доброто от Барбадос - 55 USD или

Търсене на костенурки с моторен катамаран - 99 USD

ДЕН 10: Гуадалупе
Закуска. В 9:00 часа ще стигнем бреговете на остров Гуадалупе. В превод от арабски, името на острова се превежда "скрита река". Ако си мислите, че старите карибски пейзажи отпреди ерата на мегакурортите са безвъзвратно изгубени, то трябва да видите Гуадалупе. Плажната ивица е дълга 420 км и кораловите рифове са навсякъде. На всички плажове е разрешено ходенето без горнище, което ги превръща в едни от най-желаните плажове в света.
Връщаме се на кораба и отплаваме в 23:00 часа.
Нощувка.

Възможност за допълнителни екскурзии /повече информация може да намерите в раздел ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ/

  • Пътуване до Света Ана - 35 USD или
  • Разходка в тропическата гора и очарованието на водопада "Карбет" - 69 USD или
  • Разходка с лодка и гмуркане с шнорхел в коралов риф - 85 USD

ДЕН 11: Антигуа
Закуска. В 8:00 часа акостираме в Антигуа. Великолепни плажни ивици, сини води, красиви заливи - това са само част от нещата, които предлага островната държава, разположена в източната част на Карибско море.

Слизайки на него по време на второто си пътешествие през 1493 г., Христофор Колумб дава името на острова, което означава "древен и брадат".
Връщаме се на кораба и отплаваме в 18:00 часа.
Нощувка.

Възможност за допълнителни екскурзии /повече информация може да намерите в раздел ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ/

  • История и релакс - 69USD или
  • Антигуа на борда на катамаран с гмуркане с шнорхел - 59 USD или
  • Обиколка с "морско такси" на два плажа по избор - 45 USD

ДЕН 12: Тортола
В 7:00 часа акостираме в Тортола - най-големият и популярен от групата на Британските Вирджински острови. Местните вярват, че Христофор Колумб /отново той :)/ е дал името на острова, което от испански означава "земя на гургулицата". Причината е, че когато откривателят е стъпил на брега на острова, е имало безброй гургулици, които са плавали наоколо. Британските Вирджински острови са център на ветроходното мореплаване на Карибите - платната в пристанището са повече от чайките и вълните, взети заедно.
Представяте ли си 50 острова и коралови рифове, на които царува вечно лято? Красота!
Връщаме се на кораба и отплаваме в 14:00 часа.
Нощувка.

Възможност за допълнителни екскурзии /повече информация може да намерите в раздел ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ/

  • Релакс на плажа "Лонг бей" в перфектен карибски стил - 45 USD или
  • Между природата и историята - 59 USD или
  • Тортола по суша и море - 69 USD

ДЕН 13: Ла Романа
Закуска. В 7:00 часа пристигаме на летището в Ла Романа.
Свободно време. Следобед, трансфер до летището за полет за София.

ДЕН 14: София
Пристигане на летище София.

 

ЦЕНИ:

09.02.2023 - 22.02.2023

Настаняване в каюта без прозорец

1 възр. вдвойна стая /каюта1 възр. в единична стая / каютаТрети възрастен в стая / каютаДете с двама възрастни до 12.99 г.Второ дете с двама възрастни до 12.99 г
2 595 евро3 195 евро2 470 евро2 165 евро2 250 евро

Настаняване в каюта с прозорец

Цена на човек в двойна стая /каютаЦена на човек в единична стая / каютаТрети възрастен в стая / каютаДете с двама възрастни до 12.99 г.Второ дете с двама възрастни до 12.99 г.
2 745 евро3 345 евро2 470 евро2 165 евро2 250 евро

Настаняване в каюта с балкон

Цена на човек в двойна стая /каютаЦена на човек в единична стая / каютаТрети възрастен в стая / каютаДете с двама възрастни до 12.99 г.Второ дете с двама възрастни до 12.99 г.
2 805 евро3 405 евро2 470 евро2 165 евро 2 250 евро

 

 

ХОТЕЛИ:

  • Пунта Кана - 5 нощувки на база all inclusive в хотел Occidental Punta Cana - All Inclusive Resort - Barcelo Hotel Group "Newly Renovated" или подобен
  • Costa Pacifica - 7 нощувки на база all inclusive в избраната каюта

 

ОПИСАНИЕ НА КАЮТИТЕ:

 

Вътрешна каюта:

  • Някои каюти предлагат до 4 легл
  • 1 двойно легло /или 2 единични легла/. Възможност в някои каюти за 2 падащи легла за 3-ти/4-ти гости /на ниво над 1-во и 2-ро легло, матраци DORELAN/
  • Самостоятелна баня с душ
  • Регулируем климатик с термостат
  • Интерактивна сателитна телевизия
  • Сешоар
  • Сейф /26 см x 35 см x 25 см/
  • Wi-Fi връзка /срещу заплащане/
  • Тоалетни принадлежности
  • Спално бельо /чаршафи и кърпи/
  • Хавлия за плаж и басейн
  • Контакти за захранване 220-110 Volt

 

Външна каюта с прозорец:

  • Самостоятелна баня с душ
  • Някой каюти предлагат до 4 легла
  • 1 двойно легло /или 2 единични легла/. Единичен разтегателен диван. Възможност в някои каюти за 2 падащи легла за 3-ти/4-ти гости /на ниво над 1-во и 2-ро легло, матраци DORELAN/
  • Прозорец /неотваряем/
  • Регулируем климатик с термостат
  • Интерактивна сателитна телевизия
  • Сешоар
  • Сейф /височина 26 см | ширина 35 см | дълбочина 25 см/
  • Wi-Fi връзка /срещу заплащане/
  • Тоалетни принадлежности
  • Спално бельо /чаршафи и кърпи/
  • Хавлия за плаж и басейн
  • Контакти за захранване 220-110 Volt/60 Hz

 

Външна каюта с балкон:

  • Самостоятелна баня с душ
  • Някой каюти предлагат до 4 легла
  • 1 двойно легло /или 2 единични легла/. Единичен разтегателен диван. Възможност в някои каюти за 1 падащо легло за 4-ти гост /на ниво над 1-во или 2-ро легло, матраци DORELAN/
  • Частен балкон
  • Регулируем климатик с термостат
  • Интерактивна сателитна телевизия
  • Сешоар
  • Сейф /височина 26 см | ширина 35 см | дълбочина 25 см/
  • Wi-Fi връзка /срещу заплащане/
  • Тоалетни принадлежности
  • Спално бельо /чаршафи и кърпи/
  • Хавлия за плаж и басейн
  • Контакти за захранване 220-110 Volt/60 Hz

 

В цената са включени:

 

 • Самолетен билет София - Пунта Кана - София с авикомпания Lufthansa с включен 23 кг чекиран багаж и 8 кг ръчен багаж с размери 55 x 40 x 23 см
 • 5 нощувки на база all inclusive в Пунта Кана
 • 7 нощувки на база all inclusive в избраната каюта
 • Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж;
 • Участие в игри, състезания, тематични партита;
 • Жива музика, шоу програми, анимация;
 • Детски клуб с анимация;
 • Трансфер летище - хотел - пристанище - летище в Пунта Кана
 • Летищни такси
 • Пристанищни такси
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро
 • Водач на български език

В цената не са включени:

 

 • Държавна такса от 20 долара, която се заплаща при напускане на Доминиканска република
 • Такса обслужване към персонала: 10 евро на възрастен на нощувка на повечето маршрути. За деца от 0 до 3 г. не се заплаща такса обслужване. За деца между 4-14 г. се ползва 50 % намаление.
 • Лични разходи
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Напитки, освен упоменатите като включени
 • Специализирани ресторанти
 • Казино
 • Ползване на телефон, интернет
 • СПА услуги, фризьор, маникюр и педикюр, фитнес инструктор
 • Боулинг, голф симулатор, симулатор на F1, 3D кино, лазерен лабиринт
 • Медицински и фотографски услуги, пране

 

Застраховка "Отмяна на пътуване"

Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.

Стойността на застраховката е между 3% и 7% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри

Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора

Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:

  • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;
  • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;
  • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;
  • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.
  • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид
  • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването

Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:

  • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да
   отпътува за дестинацията.
  • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;
  • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи
   /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.
  • Самоубийство или опит за самоубийство

При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.

 

  • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана
  • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания
  • При неблагоприятни метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства, е възможно програмата да претърпи промяна! Полетните часове подлежат на препотвърждение от авиокомпаниите!
  • Туроператорът си запазва правото за промяна в реда на разглеждане на забележителностите, при необходимост, с цел оптимизация.
  • Към момента изискването за качването на борда е да имат ваксинация или сертификат за преболедуване, но това е до края на лятото
  • Международен паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването
  • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметкa
  • Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност
  • При наличие на промяна на летищни такси, горивни такси или промяна в курса на американския долар /USD/ с повече от 5% спрямо български лев от дата на публикуване на тази оферта /23.07.2022 г./ до 21 дни преди заминаването, ще се направи преизчисление и доплащане.
  • Повече информация за Costa Pacifica вижте тук

Полетно разписание:

  • 09.02.2023     София - Франкфурт     06:50 - 08:25
  • 09.02.2023     Франкфурт - Пунта Кана     12:45 - 18:00
  • 21.02.2023     Пунта Кана - Франкфурт     19:30 - 09:50 +1
  • 22.02.2023     Франкфурт - София     15:00 - 18:10

Какво включва all inclusive пакета на круизния кораб Costa Pacifica:

  • Закуска /ранна, основна и късна/, обяд и вечеря /на бюфет или в основния ресторант/
  • Пица, бургери и други вкусотии между основните хранения
  • Наливни алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, бира и вино, кафе и чай, 2 бутилки вода х 500 мл на ден в каютата
  • Използване на басейни и шезлонги
  • Анимация и вечерни шоу програми
  • Занимания и клубове за малки и пораснали деца
  • Фитнес и спорт
  • 10% отстъпка за бъдещ круиз

Какво НЕ включва all inclusive пакета на круизния кораб Costa Pacifica:

 

  • Такса обслужване към персонала - 10 евро на възрастен на вечер. За деца от 0 до 3 г. не се заплаща такса обслужване. За деца между 4-14 г. се ползва 50% намаление
  • Брегови екскурзии
  • Напитки, освен упоменатите като включени
  • Специализирани ресторанти /в това число клубни, ресторанти Samsara, Тепаняки ресторант, Италианска пицария/
  • Казино
  • Ползване на телефон, интернет
  • СПА услуги, фризьор, маникюр и педикюр, фитнес инструктор
  • Боулинг, голф симулатор, симулатор на F1, 3D кино, лазерен лабиринт
  • Медицински и фотографски услуги, пране

COVID изисквания към 24.05.2022:

  • Завършен курс на ваксинация с валидност 9 месеца, след което ще се изисква бустерна доза
  • Всички на възраст над 2 г. трябва да представят негативен резултат от антигенен тест, направен не по-рано от 48 часа преди отплаване на кораба
  • Антигенен тест на пристанището няма да се прави
  • Без маски на борда на кораба
  • Свободно слизане на брега /без необходимост от задължителна брегова екскурзия/
  • Информацията може да се промени във всеки един момент спрямо изискванията на всяка една държава по маршрута на кораба

ХРАНЕНЕ НА БОРДА НА КОРАБА:

 

Ресторантите и бюфетите на борда предлагат богата и разнообразна селекция от италиански и международни ястия. Шведската маса включва специални етнически раздели със специалитети от посещаваните дестинации. Всеки ден менюто на ресторанта включва мезета, предястия, основни ястия от месо или риба, гарнитури, салати, сирена, десерти и сладолед. Вегетариански менюта и ястия за тези със специални изисквания към храната също са на разположение.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ РЕСТОРАНТИ /срещу допълнително заплащане/:

 

My Way /главен ресторант/ - един от основните ресторанти на кораба, само за вечеря, разположен на палуби 3 и 4. Предлага настаняване на смени от 18:30ч или 21:00ч. Ресторантът сервира селекция от ордьоври, основни блюда с месо или риба, салати, десерти и др.

New York New York - основен ресторант, отворен за закуска, обяд и вечеря, разположен на палуби 3 и 4. Закуска и обяд се сервират без настаняване и точен час, вечерята е фиксирана в 18:30ч или 21:00ч. Ресторантът сервира селекция от ордьоври, основни блюда с месо или риба, салати, десерти и др.

Samsara – ресторант за обяд и вечеря. Разположен на палуба 3, той се разделя на два сектора - лека и  здравословна кухня с подбрани съставки и последните тенденции в готвенето. Ресторантът е безплатен за гостите в Samsara каюти, за останалите е срещу доплащане и в зависимост от заетостта му.

Club Blue Moon - разположен на палуба 11, работи по меню и само с резервации. Ресторантът предлага нестандартни кулинарни решения използващи артистични техники на готвене.

Pizzeria - Италианска пицария, работи само за обяд и вечеря на палуба 9 като част от бюфет "La Paloma", предлагайки избор на пица.

Грил и Бургер бар - сервира пиле, хот-дог, бургери и пържени картофи. Разположен до Lido Calypso на палуба 9.

Buffet La Paloma - основният неформален ресторант на кораба тип бюфет, отворен за закуска, обяд и вечеря. Разположен на палуба 9 и 10.

БАРОВЕ:

Piano Bar Rick's - един от малките барове на кораба, разположен на палуба 5 с музика на живо

Bar Sport Route 66 - спортен бар на палуба 5 с TV екрани

Caffetteria Rondo - кафе и шоколадови напитки на палуба 5, с пиано и музика на живо. Предлага и шоколадови фонтани с пресни плодове

Salone Around The Clock - голям салон на палуба 5 с дансинг, сцена и музика на живо

Bar Classico Amapola - за пушачи, на палуба 5. Малък бар  за коняк и пури

Atrio Welcome - точно под стъкления асансьор на палуба 3; разполага с бар, дансинг и музика на живо

Sala da Ballo Wien Wien - зала за класически танци на палуба 5, в стил Виенски салон

Grand Bar Rhapsody - голям бар на палуба 5 с дансинг, сцена и много места за сядане

Bar Scuderia Costa – малък спортен бар на палуба 12 с Grand Prix симулатор

Discoteca Fever - нощен клуб, двуетажна дискотека на палуба 4

ЗАБАВЛЕНИЯ И УСЛУГИ:

Teatro Stardust - театър на три нива на палуби 3,4 и 5. Предлага музикални и балетни продукции, лазерни и циркови програми

Звукозаписно студио - оборудвано с професионална техника, предлага на пасажерите да записват своя собствена музика

Casino Flamingo - казино на палуба 5

Sala Carte - зала за игра на карти на палуба 5

Фото - палуба 4

Магазини - палуба 5

Mondo Virtuale & Play Station World - аркадни и плейстейшън игри на палуба 5

Scuderia Costa - палуба 12, Формула 1 симулатор

Centro Benessere Samsara - СПА център, разположен на 6000 кв.м. площ, на палуби 11 и 12. Предлага фитнес, солариум, сауна, парна баня. Басейн за таласотерапия, ароматни термални бани, зона за релакс и салон за красота. Можете да опитате и различни масажи

Lido Ipanema - басейн на палуба 9 с 2 джакузита и сгъваем стъклен покрив

Lido Calypso - басейн на палуба 9 с 2 джакузита сгъваем стъклен покрив, обграден от огромен екран с много музика и спортни събития

Lido Bamba - басейн на палуба 11 със собствено джакузи. Намира се в края на водната пързалка

Toboga Waterslide  - водна пързалка с вход на палуба 14, която се спуска спирално до палуба 11

Campo Di Gioco – спортни кортове на палуба 12

Писта за джогинг - открита писта на палуба 12

Детски кътове и зони - разделени според възрастта на децата. Разполагат с малък детски басейн, стена за катерене, пързалки. Специална зона за тийнейджъри с игри, дискотеки и спортни занимания

Библиотека - палуба 5

Галерия - палуба 5

Параклис - палуба 4

Included/Excluded

Tour Plan

Add Your Heading Text Here

Tour Map

Tour Map

Calendar & Prices

Calendar & Prices

Други наши предложения

Reviews

No reviews yet
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 • Location
 • Amenities
 • Услуги
 • Цена
 • Rooms

Вход

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез контактите изброени по-долу или заповядайте в офиса ни на място!

Адрес

ул. „Петър Парчевич“ 52,
1000 Център, София

Телефон

+359 (878) 113-631

Имейл адрес