Блог

Екскурзия в Южна Африка, Ботсвана и Зимбабве

Екскурзия в Южна Африка, Ботсвана и Зимбабве

Цена

3690.00

Продъ

Максимум Хора

100

Минимална възраст

Основна информация

Йоханесбург – Водопада Виктория /Зимбабве/- Национален парк Чобе /Ботсвана/ – Претория – Драконовите планини – Национален парк Крюгер – нос Добра Надежда – нос Кейп Пойнт – Стеленбош – Кейптаун

13 дни/10 нощувки

Дати:
05.12.2022 – 17.12.2022 – 3 690 евро
16.01.2023 – 28.01.2023 – 3 790 евро
28.01.2023 – 09.02.2023 – 3 790 евро

 

ДЕН 1: София - Йоханесбург
Среща на летище София и полет за Йоханесбург.

ДЕН 2: Йоханесбург
Пристигане на летището в Йоханесбург. Трансфер и настаняване в хотел. След кратка почива в хотела ще започне туристическата ни обиколка на града /вкл. в пакетната цена/. Ще минем покрай стария форт и ще посетим легендарната мина Кулинан. Именно тук е открит най-големият диамант в света. Камъкът Кулинан, открит през 1905 г. е с тегло е 3 106 карата и е подарен на Кралица Виктория.
Свободно време.
Нощувка.

ДЕН 3: Йоханесбург - Водопада Виктория
Закуска. Трансфер до летището и полет за Зимбабве. Пристигане и настаняване в хотел в района на водопада намиращ се на границата между Замбия и Зимбабве. След кратка почивка ще видим един от най-впечатляващите водопади в света - Виктория /вкл. в пакетната цена/.
Виктория - грандиозният водопад с кралско име. Едно от най-величествените творения на природата, което трудно може да бъде описана с думи. Трябва да се преживее! Със своите 1708 м широчина, Виктория образува най-голямата водна завеса в света. Парата и пръските от спускащите се води се издигат на 400 м височина, а оглушителният шум се чува от цели 40 км.

Ще завършим деня с вълнуващ круиз по залез слънце във водите на река Замбези /вкл. в пакетната цена/. Ще видим  живописни гледки, ще се любуваме на хипопотами и крокодили, които идват да утолят жаждата си в горещия ден и ще се насладим на величествения залез.
Нощувка.

ДЕН 4: Водопада Виктория - Национален парк Чобе - Водопада Виктория
Закуска. Свободно време или по желание круиз и сафари в съседна Ботсвана /срещу допълнително заплащане - 190 евро на човек/. С микробус ще стигнем до Национален парк Чобе, където ще започне нашето сафари с джипове. Обяд в местен ресторант. Продължаваме нашето пътешествие с корабче през делтата на река Чобе, където ще се насладим на едни от най-величествените африкански пейзажи.
Връщане в района на водопада Виктория.
Вечерта по желание Бома вечеря изпълнена с музика, танци и местни деликатеси /срещу допълнително заплащане - 75 евро на човек/.

Нощувка.

ДЕН 5: Водопада Виктория - Претория - Йоханесбург
Закуска. Трансфер до летището и полет за Йоханесбург. Като кацнем ще се отправим към Претория, столицата на Южна Африка. Ще направим  вечерен панорамна обиколка на града /вкл. в пакетната цена/. Ще видим сградите на Обединението, Площада на църквата и музея Пол Крюгер.
Връщане в Йоханесбург.
Ще вечеряме в ресторант Карнивор, където ще се насладим на 13 вида месо на шиш.
Нощувка.

ДЕН 6: Йоханесбург - Сън Сити
Закуска. Отправяме се към Сън Сити и Долината на вълните /вкл. в пакетната цена/. Сгушен в хълмовете на Пиланес планина, едно от южно-фриканските места, Сън Сити е световно известно с името "Южно африканското царство на удоволствията" с много атракции очакващи своите гости. Изгубеният град и Долината на вълните /част от Сън Сити/, прочут с руините на величествена антична цивилизация, празнува и донася до живот легендите за мистичен град.
Следващата ни спирка е Леседи, където ще посетим пет племена - ЗулуКозаТсотоНдабениПеди /вкл. в пакетната цена/.
Вечеря и нощувка.

ДЕН 7: Йоханесбург - Национален парк Крюгер
Закуска. Отправяме се към националния парк Крюгер през панорамния път Blyde River Canyone. Пейзажите, които ще видим са толкова впечатляващи, че ще запомним този ден завинаги. Ще посетим Прозореца на Господ - едно от най-популярните места за наблюдение, от където се открива поразителна гледка към разломната долина Лоувелд. Ще спрем също на Three Rondavels и Bourkes Luck Potholes - две панорамни спирки от където ще се насладим на живописните Драконови планини. Вечерта ще пристигнем в Национален парк Крюгер. Вечеря и нощувка в лодж.

ДЕН 8: Национален парк Крюгер
Закуска. Днес ни предстои вълнуващо джип сафари в националния парк Крюгер /вкл. в пакетната цена/. Най-големия национален парк в Южна Африка носи името на своя основател - Паул Крюгер. Парка е известен като място, където могат да се видят представителите на т.нар. "голяма петорка" на Африка - слон, бивол, носорог, лъв и леопард. По брега на река Мапуто яйца снасят най-големите кожести костенурки в света, които достигат до цели 900 кг. Ако имаме късмет ще видим също антилопи, зебри, жирафи и още много... Без съмнение, ще бъде един от най-запомнящите се дни от пътуването ни в Южна Африка. Насладете му се!
Вечеря и нощувка.

ДЕН 9: Национален парк Крюгер - Кейптаун
Закуска. Трансфер до летището и полет за Кейптаун. Трансфер и настаняване в хотел. Време за почивка, след което ще започне панорамната ни обиколка на града. Вечеря в ресторант Маркос Африкан с маримба, танци и вкусна храна.
Нощувка.

ДЕН 10: Кейптаун - нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт
Закуска. Предстои ни целодневна екскурзия до най-югозападната част Африка - нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт /вкл. в пакетната цена/. Първо ще посетим нос Кейп Пойнт, където с фуникуляр, по-известен като "Летящият холандец", ще се изкачим на 250 м височина, за да достигнем до стария фар - една от най-високите точки на нос Кейп Пойнт. Тук ни чакат спиращи дъха гледки на заливи в Атлантическия океан! На този нос има два фара. Защо ли? Старият фар, който се намира на върха на носа, много често е обвит в мъгла и де факто е неизползваем, затова в по-ниското е построен новият фар, който да напътства корабите.

Продължаваме към нос Добра Надежда, в миналото наричан Нос на бурите. Стоейки на носа, виждате как морето тук почти винаги е яростно и бурно и може би… зървате прокълнатия да се скита вечно кораб Летящия холандец. Защото легендата се заражда именно тук!
Ще имаме круиз до острова на тюлените. Ще се насладим и на колонията на тюлените.
Обяд в Берта /вкл. в пакетната цена/ в ресторант с изглед към Индийския океан.
Отправяме се към Кейптаун.
Нощувка.

ДЕН 11: Кейптаун - Тейбъл Маунтийн - Стеленбош
След закуска ще се отправим към Тейбъл Маунт или Плоската планина /вкл. в пакетната цена/.

Планинският масив се счита за една от "визитките" на града, а силуетът на планината е изобразен на флага на Кейптаун. С лифт ще се изкачим на 765 метра височина, от където се открива смайваща панорамна гледка към града. Сякаш е в краката ви!
Продължаваме към град Стеленбош - най-известният винопроизводителен район в Южна Африка /вкл. в пакетната цена/.

Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя.
Ще посетим и Cape Dutch Farmsteads и Франчук, където преди повече от 300 години французите са донесли тяхния опит в производство на вина и тяхната култура. Ще тестваме и две местни вина.  Връщане в Кейптаун и посещение на Ботаническата градина. Връщане в Кейптаун.
Нощувка.

ДЕН 12: Кейптаун - София
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София.

ДЕН 13: София
Пристигане на летище София.

ДАТИ И ЦЕНИ:

ДатаЦена на възрастен в двойна стаяЦена на възрастен в единична стая
05.12.2022 - 17.12.20223 690 евро4 115 евро
16.01.2023 - 28.01.20233 790 евро4 115 евро
28.01.2023 - 09.02.20233 790 евро4 115 евро

 

В цената са включени:

 

 • Самолетни билети София - Йоханесбург и Кейптаун - София с вкл. 23кг чекиран багаж
 • Самолетен билет Йоханесбург - Виктория Фолс с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • Самолетен билет Виктория Фолс - Йоханесбург с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • Самолетен билет Парк Крюгер - Кейптаун с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • Всички летищни такси
 • Всички описани в програмата екскурзии, за които е посочено, че са вкл. в пакетната цена
 • 10 нощувки със закуски
 • 2 обяда
 • 5 вечери
 • Полудневна обиколка на Йоханесбург
 • Посещение на мината Кулинан
 • Посещение на водопада Виктория
 • Круиз по залез слънце във водите на река Замбези
 • Полудневна обиколка на Претория
 • Обиколка на Леседи и посещение на пет племена - Зулу, Коза, Тсото, Ндабени, Педи
 • Полудневна обиколка на Сън Сити и Долината на вълните
 • Посещение на Окото на Господ, Трите Рондавели, Дупките на Бруки, Водопада Берлин
 • Целодневно сафари с джипове 4х4 и ренджър в Национален парк Крюгер
 • Панорамна обиколка на Кейп Таун
 • Целодневна екскурзия до нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт
 • Круиз до Острова на тюлените
 • Посещение на Тейбъл Маунт
 • Винен тур в Стеленбош, Cape Dutch Farmsteads и Франчук и дегустация на две вина
 • Посещение на ботаническата градина в Кейптаун
 • Транспорт с луксозен и климатизиран автобус
 • Всички трансфери в програмата
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 10 000 евро
 • Водач на български език

В цената не са включени:

 

 • Допълнителни мероприятия и екскурзии, за които изрично е упоменато, че са по желание и не са включени в пакетната цена
 • Разходи от личен характер
 • Виза за ЮАР - 65 лв /заплаща се с основния пакет/. Задължително лично кандидатстване за виза и явяване в Консулство на ЮАР в София
 • Виза за Зимбабве - 45 USD /полага се при влизане в страната и се заплаща с основния пакет/
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местни екскурзоводи и шофьори - 45 евро

 

ВАЖНО:

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • При неблагоприятни метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства, е възможно програмата да претърпи промяна! Полетните часове подлежат на препотвърждение от авио компаниите!
  • Туроператорът си запазва правото за промяна в реда на разглеждане на забележителностите, при необходимост, с цел оптимизация.
  • Допълнителни екскурзии и мероприятия - заявяват се и се заплащат в България!

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ И УСЛОВИЯ НА ЗАПИСВАНЕ:

  • Международен паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването
  • Документи необходими за виза за ЮАР: паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването, 2 паспортни снимки, служебна бележка от работодател или документ за управление на фирма, банково извлечение за доказване на средства през последните 3 месеца и удостоверение/референция от банката за притежание на банкова сметка
  • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметкa
  • Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност

Застраховка "Отмяна на пътуване"

Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.

Стойността на застраховката е между 3% и 7% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри

Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора

Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:

  • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;
  • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;
  • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;
  • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.
  • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид
  • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването

Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:

  • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да
   отпътува за дестинацията
  • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;
  • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи
   /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.
  • Самоубийство или опит за самоубийство

При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.

Included/Excluded

Tour Plan

Tour Map

Calendar & Prices

Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
November 2022
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
December 2022
28
29
30
1
2
3
4
5
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
6
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
7
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
8
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
9
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
10
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
11
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
12
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
13
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
14
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
15
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
16
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
17
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
18
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
19
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
20
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
21
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
22
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
23
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
24
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
25
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
26
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
27
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
28
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
29
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
30
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
31
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
1
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
January 2023
26
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
27
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
28
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
29
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
30
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
31
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
1
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
2
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
3
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
4
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
5
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
6
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
7
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
8
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
9
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
10
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
11
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
12
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
13
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
14
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
15
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
16
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
17
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
18
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
19
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
20
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
21
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
22
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
23
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
24
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
25
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
26
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
27
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
28
3690.00

БОТСТВАНА

Основна цена: Възрастен (18+ години) 3690.00 / билет | Тийнейджър (13-17 години) 3690.00 / билет | Дете (0-12 години) 3690.00 / билет
29
30
31
1
2
3
4
5
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
February 2023
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
March 2023
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
April 2023
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
May 2023
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
June 2023
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
July 2023
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
August 2023
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
September 2023
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Пон
Вто
Сря
Чет
Пет
Съб
Неделя
October 2023
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Други наши предложения

Reviews

No reviews yet
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 • Location
 • Amenities
 • Услуги
 • Цена
 • Rooms

Направете Резервация

Моля изберете дата

Вход

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез контактите изброени по-долу или заповядайте в офиса ни на място!

Адрес

ул. „Петър Парчевич“ 52,
1000 Център, София

Телефон

+359 (878) 113-631

Имейл адрес