Intergreyd Logo final
02/ 980-46-93
0878-113-631

promo bannerbitmap

Търсене

Items Count: 57
Период
Календар
Календар
 • Пон Вт Сря Чет Пет Съб Нед
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30

К

а

л

е

н

д

а

р

ПРАГА и най – доброто от южна Бохемия

По маршрут: София – Будапеща - Прага – Чешки Крумлов – Хлубока -  Братислава  - София

7     дни / 6 нощувки/ 6 закуски

1 ден –  София – Будапеща

Отпътуване от София в 07.00 ч. от пл. “Ал. Невски” по маршрут: София – Белград – Нови Сад – Сегед - Будапеща. Пристигане в унгарската столица вечерта. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден –  Будапеща

Закуска. Начало на панорамната и пешеходна обиколка на унгарската столица, която включва: Площадът на героите, където се намират галерията за изящни изкуства както и статуите на най – бележитите владетели в унгарската история, комплексът Вайда Хунияд, минаване по един от най- прочутите булеварди на Будапеща – Андраши, известен със изградените в края на XIX в.  сгради в стил рококо и барок. Неизменна част от обиколката на унгарската столица са Рибарските кули и готическата църква Св. Матиаш, както и превърналата се в символ на града сграда на Парламента, построена от бележития унгарски архитект Имре Щендл. Свободно време за разходка и шопинг по търговката улица Ваци. Възможност за разходка с корабче по р. Дунав, която включва шампанско и торта. Нощувка.

3 денПрага

Закуска.  Отпътуване за Прага.  Пристигане и начало на туристическа програма: Старе место със Староместки намести – сърцето на стария град, сградата на Кметството с внушителната кула и астрономическия часовник Орлой, привличащ с появата на апостолите на всеки час, улица Селетна, Карлов мост – един от символите на Прага, свързващ историческите квартали Старе место и Мала страна с Малострански намести, Старият Кралски Дворец, Катедралата Свети Вит с кулата и параклиса, посветен на Свети Вацлав – светеца - патрон на Прага, Златната уличка - “Магическият град”. Настаняване в хотел. Нощувка.

4 ден Прага - Чески Крумлов - дворецът Хлубока – Прага

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Чески Крумлов и двореца  Хлубока. Отпътуване за Чески Крумлов - едно от най – красивите градчета в Чехия. Градът е известен с своята добре запазена стара част, където могат да се видят сгради от различни епохи, в различни стилове. Красивият стар град е доминиран от внушителния силует на втория по големина дворец в страната. Посещение на стария град и свободно време. Денят продължава с посещение на една от перлите на Южна Чехия - замъкът Хлубока. Построен като крепост още през XIII в., дворецът Хлубока се променя постепенно през вековете за да се превърне през XVIII в. в един от най - пищните барокови дворци в Чехия, а може да се каже и в цяла Централна Европа. Освен с пищния си наподобяващ замъка Уиндзор екстериор, дворецът Хлубока пленява туристите и с богатата си интериорна декорация. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ден - Прага

Закуска. По желание разходка с корабче по река Вълтава. Свободно време за разходка. Нощувка.

6 ден - Прага – Братислава

Закуска. Отпътуване за Братислава. Пристигане и разходка из центъра на словашката столица. Настаняване в хотел. Нощувка.

7 ден - Братислава - София

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София преди полунощ.

ЦЕНА: 695 лв.

Пакетната цена включва:  транспорт с автобус, 6 нощувки със закуски в хотели 3***, от които 1 – в Будапеща, 2 - в Прага, 1 – Братислава, туристическа програма в определените градове и обекти по маршрута, мед. засртаховка с покритие от 5000 евро, водач от агенцията.

Пакетната цена не включва: входните такси за посещаваните туристически обекти, екскурзията до Чешки Крумлов и дворецът Хлубока – 28 EUR при мин. 20 туристи (цената включва транспорт, туристическа програма, входните такси се заплащат отделно), разходката по река Вълтава – 14 EUR при мин. 20 туристи,  разходка с корабче по р. Дунав, която включва  шампанско и торта – около 18 EUR при мин. 20 туристи.

Доплащане за: единична стая – 195 лв.

Намаление за: дете до 12 год. с двама възрастни в тройна стая – 90 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 плащащи туристи.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Необходими документи: задграничен паспорт или лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Дата на заминаване

Дата на заминаване: Неделя, 18 Юни 2017

Хотели по програмата

АКТУАЛНО

КОНТАКТИ

гр.София, ул.П.Парчевич 52
02/980-46-93 / 0878-113-631
office@intergreyd.com
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА "РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ
2007 - 2013"
preview
Схема за безвъзмездна финансова помощ
BG051PO001-1.2.03

"Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност" - Компонент 2

Договор № ESF-1203-01-07083 по проект "България - предпочитана туристическа дестинация"